Drugo mjesto i novčana nagrada za literarni rad u povodu manifestacije Dani porodičnih vrijednosti

0
1495

U petak, 22. marta 2019. godine dodijeljene su nagrade i priznanja za literarni konkurs na manifestaciji u povodu četrnaestih po redu Dana porodičnih vrijednosti koje tradicionalno organizira Behram-begova medresa. Prepun BKC svjedočio je odlično organiziranim prigodnim programom, a tema ovogodišnje manifestacije je domovina. Ističući vrijednosti i značaj domovine ukazano je na ljepotu jedne nam jedine, Bosne i Hercegovine.
Članice Literarne sekcije su marljivo pisale i za ovogodišnji konkurs u povodu Dana porodičnih vrijednosti na temu: Zemljom ovom ići kao svjetlo mrakom.
Ovom prilikom mentorica i voditeljica sekcije Majda Švraka pohvaljuje učenice koje su pisale na navedenu temu: Adna Crnkić, Una Ukejnović, Lamija Alić, Amela Jahić, Amina Jahić, Lejla Alić, Melisa Đedović. Zvijezda među zvjezdicama je Amela Jahić, učenica IV razreda koja je osvojila DRUGO MJESTO ( priznanje i nagradu od 150 KM). Na prelijepoj manifestaciji u Behram-begovoj medresi uživale smo u programu i dodjeli nagrada. Nekoliko fotografija sa današnje manifestacije…
Čestitke mojim učenicama, ponosna profesorica!

 

SHARE